Kartal Belediyesi’nden Kardeş Belediye Nevşehir Hacıbektaş Belediyesi’ne ziyaret

Kartal Belediyesi’nin yurtiçi ve yurtdışında oluşturduğu dostluk ve beraberlik kapsamında hayata geçirdiği kardeş belediyeler dayanışması devam ediyor. Kartal Belediyesi Meclis üyeleri Önder Turmuş, Yücel Süslü ve Mustafa Yüksel; Kardeş Belediye olan Nevşehir Hacıbektaş Belediyesi’ni ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Kartallı Meclis üyeleri Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu ile bir araya geldi.  Ziyarette  Meclis üyeleri Önder Turmuş, Yücel Süslü ve Mustafa Yüksel; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün iyi niyet dileklerini Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu’na iletti.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve gelmesiyle birlikte kardeş belediye ilişkilerinin geliştirilmesinde, yapılan kültürel faaliyetlerde daima yanlarında olduğunu ifade ederek, desteğinden dolayı Op. Dr. Başkan Altınok Öz’e ve Kartal Belediyesi’ne teşekkür ederek çalışmalarının başarılarının devamını diledi.

Hacıbektaş Belediyesi ziyaretinin ardından meclis üyelerinin diğer bir adresi ise Nevşehir Ayhanlı Köyü oldu. Önder Turmuş, Yücel Süslü ve Mustafa Yüksel Ayhanlı Köyü’nde vatandaşlarla köy kahvesinde bir araya geldi. Meclis üyeleri burada Ayhanlı Köyü'nde yaşayanlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinledi. Meclis üyeleri daha sonra köy hakkında inceleme ve gözlemlerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi