Bakırköy Belediyesi tarafından Bakırköy Halk Pazarı’nda yağışlı havalar ve kış mevsiminde esnaf ve vatandaşlara daha konforlu bir alan sağlamak amacıyla kapalı bir alan oluşturmak için başlatılan çalışma nedeniyle pazar alanı geçici olarak Terakki Caddesi’ne taşınmıştı. Üstünün kapatılması ve alt zeminin otopark olması planlanan Bakırköy Cumartesi Pazar Alanı için Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, tüm paydaşlar ve pazarcı esnafının katılımıyla ihale gerçekleştirildi.

Resim

“BÜTÜN İYİ ŞEYLER SABIRDAN SONRA GELİR”

Bakırköy’de Cumartesi Pazar Alanı’nın yıllardan beri beklendiğini ve herkesin büyük bir özlemle duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kerimoğlu, “Sevdiğimiz bir laf var; bütün iyi şeyler sabırdan sonra gelir.  İyi bir şey yapıyoruz. Çok önemli bir projenin hayata geçmesi için el birliğiyle gayret ediyoruz. Halkımız fedakarlık ediyor, siz maddi yükü üstleniyorsunuz. Bizler doğabilecek sorunları siyaseten ve idari olarak göğüslemeye çalışıyoruz. Ama sonuç fevkalade... Türkiye’ye İstanbul’a Bakırköy’e yakışan bir sonuç olacak. Türkiye’nin en güzel pazarını yapacağız. Türkiye’nin en modern Pazar Alanı’nın yapımına başlayarak 6 ayda tüm İstanbulluların hizmetine sunacağız. Halkımızın gösterdiği anlayışa teşekkür eder, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” dedi.

Resim                                                                                                                                          

KILIÇDAROĞLU “BİZZAT TAKİP EDECEĞİM” DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2017 yılında Bakırköy'ü ziyareti sırasında Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengül hava şartlarından etkilenen vatandaşlar için Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'ndan pazarın üstünün kapatılmasını talep etmişti. Kılıçdaroğlu da "Pazarın üzerinin kapatılmasını bizzat takip edeceğim. Temel atma töreni ve açılışına da katılacağım." demişti. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi