Dört yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı “Kıvırcık Ali” lakaplı Ali Özütemiz’in yakınları, 14 Ocak'ta Bakırköy’de düzenlenen gecede salona alınmayınca tartışma çıktı.

Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen anma gecesine seyirciler yoğun ilgi gösterince, salonda yer kalmadı. Görevlilerin salona girmek isteyen Kıvırcık Ali’nin yakınlarını ve hayranlarını içeri almaması, gergin dakikalar yaşanmasına sebep oldu. Sorun, Kıvırcık Ali’nin oğlu Eren Özütemiz ve bazı meclis üyelerinin araya girmesiyle çözüldü.

SİYASETÇİLER VE SANATÇILAR BULUŞTU

Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen anma programına Kıvırcık Ali’nin çocukları Eren ve Ecemgül Özütemiz, CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Sezgin Tanrıkulu, Gürsel Tekin, İstanbul Milletvekili Aday Adayları M.Sait Yücel, Rıza Akpolat, Bakırköy Meclis Başkanvekili Mahir Çelik, meclis üyeleri ve muhtarların yanı sıra binlerce kişi katıldı.

Geceye damgasını vuran sanatçılardan İlkay Akkaya, Erdal Erzincan, Zerrin Özer, Sabahat Akkiraz, Belkıs Akkale, Hüseyin Turan, Alişan, Hüsnü Şenlendirici ile Taksim Trio ve Latif Doğan, Kıvırcık Ali’ye duyulan özlemi türkülerle dile getirdiler.













Editör: Haber Merkezi