KEMAL ÇEBİ: DURMADAN ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Cumhuriyet Bayramı mesajında, “Cumhuriyet bağımsızlıktır, özgürlüktür. Bize en çok yakışandır ve hepimize emanettir. Son nefesimize kadar Atamızın ilke ve inkılapları ışığında, ülke bütünlüğünün korunması için milli birlik ve beraberliğe değer veren, yeniliklere açık, bağımsız ve ileri toplum hedefine ulaşmak için durmadan çalışacak ve üretmeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 98. yılını bir kez daha kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ VE ŞEVVAL SAM KONSERİNE YOĞUN KATILIM

Kutlamalar, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve beraberindeki ilçe protokolünün Halkalı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Ardından Cumhuriyet’in 98. yıl dönümü coşkusu, özgürlük yürüyüşü ve ünlü sanatçı Şevval Sam konseriyle devam etti. Tevfikbey Mahallesi Kirazlı Sokak’ta başlayan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ne kadar süren Özgürlük Yürüyüşü’nde binlerce Küçükçekmeceli ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleleri ile 10'uncu Yıl marşını söyleyerek coşkuyla yürürken, kortejde renkli görüntüler oluştu.

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde ise ünlü sanatçı Şevval Sam sahne aldı. Karadeniz türkülerinin yanı sıra Ata’nın sevdiği türküleri seslendiren ünlü sanatçıya Küçükçekmeceliler hep bir ağızdan eşlik etti. Etkinlikleri ilçe protokolünün yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Avukat Zeynel Emre’de izledi.

Espor Merkezi’nde Cumhuriyet Özel Turnuvası düzenlendi

Kutlamalar kapsamında, Küçükçekmece Belediyesi Espor Merkezi’de Cumhuriyet Bayramı Özel Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Espor Özel Cs:Go Turnuvası’nda dereceye girenlere ödüllerini Başkan Çebi takdim etti.

Editör: Haber Merkezi