Dr. İsmet Birgül İlkokulu’nda gerçekleşen eğitim-öğretim açılış yılı programına Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, okul müdürü Şenay Muslu Atıcı, hayırseverler Dr. İsmet ve Doğan Birgül, öğretmenler, veliler ile öğrenciler katıldı.





“OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KONUSUNDA DESTEK BEKLİYORUM”

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, eğitimin değerini bilen insanlarla birlikte olmanın kendisini umutlandırdığını belirterek, “Öğrencilerimizin layık oldukları şekilde eğitim görüyor olması beni çok mutlu ediyor. Velilerimizden de okul öncesi eğitimin artırılması konusunda yardım bekliyorum. Eğitime destek veren herkese minnetlerimi sunuyorum. Özellikle belediye başkanımıza okullarımızı fiziksel olarak iyi hale getirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.






Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise “Bizim rahat yaşayabilmemiz, eğitim alabilmemiz için canlarını gözünü bile kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizi de anmamız gerekiyor. Onları burada yâd etmeden geçemeyeceğim. Biz belediye olarak eğitime yaptığımız yatırımın geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu biliyoruz. Biz ilçemizdeki tüm okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Çocuklara daha iyi bir dünya bırakmak için, daha iyi eğitimli çocuklar yetiştirmeliyiz” diye konuştu. İnsana yapılan yatırımın yardımların içinde en hayırlısı olduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da eğitime destek verenlere minnetlerini dile getirdi.

Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi