Ataşehir’de çocuklar için Ramazan eğlencelerine ev sahipliği yapan Düştepe Oyun Müzesi’nin bahçesinde etkinlikler devam ediyor.

“Bir Varmış Bir Yokmuş, Ataşehir’de Masal Geceleri Olurmuş” isimli masal dinletilerinin ilkinde Ebru Cündübeyoğlu Ataşehirli çocuklarla buluştu.

Ataşehirli miniklere “Şekerci ve Kral” isimli masalı okuyan Ebru Cündübeyoğlu, çocukların da katılımıyla masalı canlandırmalı olarak onlara yaşattı.

Ataşehir Belediyesi tarafından eski Ramazanlardan kalma bir atmosfer yaşatmak için hazırlanan kapsamlı etkinliklerde Geleneksel Türk Sahne Sanatlarının bir parçası olan meddah gösterisi de yapılıyor.

Program kapsamında 28 Haziran Cumartesi günü düzenlenen “Evval Zaman İçinde” isimli meddah gösterisi Ataşehirli çocuklara neşeli anlar yaşattı.

“Benimle Oynar mısın?” oyun turnuvaları kapsamında 27 Haziran Cumartesi günü yapılması planlanan Misket Turnuvası ise hava muhalefeti sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklerin yapılacağı Düştepe Oyun Bahçesi’nde; 10 Temmuz Cuma günü Levent Üzümcü Ataşehirli çocuklara masal anlatacak.



































Editör: Haber Merkezi