MHP il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve amatör spor kulübü temsilcilerinin de katıldığı davete ev sahipliği yapan Bakırköy MHP İlçe Başkanı Turgut İnan, Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak ‘önce ülkem ve milletim’ düsturunu benimsemiş bir davanın temsilcileri olduklarının altını çizerek başladığı açılış konuşmasında, “Vatanımızın bekası, insanımızın refahı ve huzuru bizler için vazgeçilmezdir. Cumhur İttifakı’nın daha da güçlenip, ‘2023 Lider Ülke Türkiye’ hedefine ulaşması için var gücümüzle çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde daha da güçlenerek, çalışma tempomuzu arttırarak 2023 hedefine emin adımlarla yürümekte kararlıyız” dedi.

BİROL GÜR; CHP ÜLKEMİZE NE VEREBİLİR?

Turgut İnan’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, programlarının ana temasının Cumhuriyeti kuran, kurucu değerler üzerine kendisini inşa eden bu gün ki Cumhuriyet Halk Partisi'nin mevcut yapısı ve politikası ile ilgili düşüncelerini İstanbullu hemşerileri ile paylaşmak olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasın da “CHP’nin ülkemize ne verebileceği ile ilgili sorunun cevaplarını birlikte aramak mecburiyetindeyiz” dedi.

ARZU ERDEM; “BU GÜN Kİ CHP, PKK’NIN YEDEK KULÜBESİDİR”

İl Başkanının ardından konuşan İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem, uzun süredir Bakırköy’de ikamet eden, sorunlarını bilen ve salondakilerin çoğunluğunu tanıyan biri olarak, hemşerilerinin karşısına bir milletvekili olarak değil, Aybüke öğretmenin, Fırat Çakıroğlu'nun ve ülkemizin geleceği için canını hiçe sayan tüm şehitlerin vebalini taşıyan bir komşuları olarak çıktığını söyledi. Erdem, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimin sadece iktidarı elde etmek için değil, Türkiye Cumhuriyeti’ni ele geçirip, Türk milletine de kefen biçilmeye yönelik bir girişim olduğunu o geceden sonra liderleri Devlet Bahçeli’nin kısır çekişmeleri bir kenara bırakarak, ‘milletimizin bekası için çalışacağız’ dediğini ve Cumhur İttifakı’nı ilan ettiğini söyledi. Bu gün ki CHP’nin HDP’nin kostüm gitmiş hali olduğunun altını çizen Erdem “Bu gün ki CHP, PKK’nın yedek kulübesidir. Aziz Atatürk’e ihanet etmiş ve geçmişine sünger çekmiştir” sözleriyle konuşmasına son verdi. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi