Dün akşam saat 20:00’de MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na gelen üç milletvekili adayı İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç tarafından karşılanıp, makam odasında ağırlandı. Kısa bir çay sohbetinden sonra toplantı odasında partililerin karşısına çıkan adaylar Mehmet Kılıç, Ali Derindağ ve Muhammet Emin Özkurt, Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyal, ekonomik ve siyasi sorunlarla ilgili görüşlerini belirtip, MHP’nin parti olarak bu konulardaki görüşünü ifade ettiler.







Toplantının açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, milletvekili adaylarına sırayla söz hakkı verip, düşüncelerini ifade etmelerini sağladı. Partililere hitaben ilk konuşmayı yapan Muhammet Emin Özkurt, AK Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirilerde bulundu. Özkurt, “Ülkücü hareket ve ülkücü hareketin mensupları bu milletin ve ülkenin yegane harcıdır” dedi.







Mehmet Kılıç da eleştiri ve tenkitleriyle AK Parti yöneticilerini hedef alırken, Ali Derindağ, “Türkiye başkanlık siistemine geçirilmek istendi ancak milletimiz tek adamlığa izin vermedi” diye konuştu.

MHP milletvekili adayları Mehmet Kılıç, Ali Derindağ ve Muhammet Emin Özkur daha sonra partililerin 1 Kasım seçimi için izlenecek straji konusunda sorular yönelterek, adayların bu konudaki görüşlerini öğrendiler.

(Tuncay DAĞLI)
 

Editör: Haber Merkezi