Milliyetçi Hareket Partisi( MHP) Küçükçekmece İlçe Başkanlığı ve Kızılay Küçükçekmece Şubesi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Geçtiğimiz hafta sonu ‘1 Kan 3 Can’ temasıyla düzenlenen kampanya Cumartesi günü Halkalı Arenapark AVM önünde mobil araçlarda, Pazar günü de Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde kurulan çadırda gerçekleştirildi. Her iki noktada salgın koşullarına ve hafta sonu kısıtlamasına rağmen ortalamanın üzerinde bağış toplandı. Kampanyaya MHP teşkilatlarının yanı sıra vatandaşlar da ilgi gösterdi. İlçedeki iş insanları ve STK temsilcilerinin de destek verdiği kampanya boyunca MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki Kızılay ekiplerinin yanından ayrılmadı.  

“KAN PAYLAŞA PAYLAŞA ÇOĞALIYOR”

İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki “Kan bağışı önce insanın kendi sağlığı açısından çok önemli. Bunu bir kere unutmamamız gerekiyor. Sonra bizim bir ünite kanımızın üç kişiye hayat olacağını idrak etmemiz gerekiyor. Kanın başka bir üretim şekli yok. Kan paylaşa paylaşa çoğalıp, ürüyor. Kızılay tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de pek çok noktada çadır kuruyor zaten. Biz bu kampanya ile bu işin manevi hazzına ortak olalım istedik.  Hem de milyonlarca destekçisi olan bir parti olarak toplumsal farkındalığımızın artmasına katkı sunmak istedik. Bizimle birlikte bu manevi iklimin havasını teneffüs eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bağış toplanan alana gelerek Kızılay Küçükçekmece Şube Başkanı Rafet Orhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin İpek, Ekrem Beşkardeş, Küçükçekmece Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, MHP Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Mustafa Işık’ta destek verdi.

Başkan Tiryaki kan bağışında bulunan bağışçılara partisinin ve Kızılay Küçükçekmece Şubesi’nin hazırladığı teşekkür belgelerini takdim etti. Her bağışçının ismini tek tek kendisi yazdı. TAYFUN ERCAN / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi