Yazar, basın hayatına 1985 yılında, “85-Gençlik Yılı” adına düzenlenen yarışmada, “Azize” adlı uzun şiiriyle şeref ödülü alarak girdi. Şiiri “Gençlik Antoloji” nde yayınlandı. Bu güne kadar çok fazla sayıda dergilerde, gazetelerde yazılar, şiirler yazdı. Ulusal yayını olan bir gazetede 2004-2005-2006 yıllarında her gün yazılar yazdı, yazmaya devam etmektedir. Radyo programları hazırlayıp sundu, birçok etkinliğe şiirleriyle konuk sanatçı olarak katıldı.

Konularını; düşlerini yitirmiş, özlemlerine kavuşamamış, bir yalnızlığın içinde kendi iç dünyasıyla baş başa kalmış, sevgi özlemi çeken yaşamların yanında, derin ve tutkulu bir sevda arayışı içinde olan insanların hüzünlerinden ve arayışlarından seçiyor. Yazılarında insanı derinden etkileyen yoğun bir duygusallık, hüzün, karamsarlık ve yalnızlık vardır. Aşkın büyüleyici güzelliğini, aşkı arayanların yolculuğunu anlatan bir yazar, başkalarının acılarını kendi yüreğinden ödeyen bir şairdir...
Yazarın 16 yayınlanmış kitabı bulunmakta olup, - “Aşkın Adı Sevişmek Değil” adlı deneme kitabı (1999) çok satanlar listelerinde yer almış, “Aşkta Haram Olmaz” eseri büyük ilgi görmüştür.
Yazar, Türkiye Yazarlar Ansiklopedisi, Türkiye Edebiyatçılar ve Kültür Adamları Ansiklopedisi ve İstanbul Şiirleri ve Yazıları Antolojisi – İst. Büyükşehir Belediyesi – (Fethin 550. Yılında 550 Şair- Yazarın İstanbul 1. Edebiyat buluşması – 2004) eserler de yer almıştır.
Aşk Yazarı aynı zamanda TYS üyesidir.

Yazarın Eserleri:

1- Beklenen Gün, 2- Sevgi Yağmuru, 3- Aşk Bu İse, 4- Bahar Aşkı, 5- Ceylan Gözlü Aydınlık, 6- Aşkın Adı Sevişmek Değil, 7- Ellerini Bana Sakla, 8- Aşkta Haram Olmaz, 9- Akıp Giden Hayat, 10- Aşkım Gözyaşı Oldu, 11- Aşk Olmayan Evlerin Kapılarına Kilit Vurulmalı, 12- Adın Hüzün Olmasın, 13- Beni Öyle Sev ki Aşk Eski Bir Tarih Olsun, 14- Bir Görüşte Âşık Olabilirsiniz Ama Asla Dost Olamazsınız, 15-Ne Yağmurlar Biter Ne de Ayrılıklar, 16- Aşk Eski Bir Fotoğraftı
 

Editör: Haber Merkezi