Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un talimatları doğrultusunda bölgeyi analiz eden holding ekipleri "Hep birlikte İyileşeceğiz" sloganı ile çalışmalara başladı. Felaketinin yaşandığı her bölgeye insani ve sosyal sorumluluk anlayışı ile ne gerekiyorsa yapılacak.

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt

“ACIYI PAYLAŞIYORUZ”

Özyurtlar Holding tarafından konu ile ilgili şu açıklama yapıldı;

"Özyurtlar Holding olarak ülkemizde meydana gelen ve bizleri derinden etkileyen yangın ve sel felaketlerinin büyük üzüntüsünü yaşıyor ve bu acıyı bölge halkı ile birlikte paylaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu kötü günlerin en kısa sürede son bulmasını diliyor, yangın ve sel felaketinde zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Türkiye genelinde konut alanında birçok projeye imza atan ve güvenilirliğini ile bilinen Özyurtlar Holding, ülkemizde yaşanan bu tip felaketler de Türkiye’nin önde gelen firması olarak yapılacak olan insanı ve vicdani destek birçok kesime örnek teşkil edecektir.

"BU DURUMU ÖYLECE BAKIP İZLEYEMEYİZ!"

Orman yangınlarıyla başlayan felaketlerin devamı Karadeniz’de yaşanan sel felaketleri derinden üzmüştür. Türkiye'nin ve bölge halkının ayrıca doğal yaşam alanları yok olan hayvanların çığlığını duymamak bizim insanlığımıza sığacak bir durum değildir. Bu durumu öylece bakıp izleyemeyiz. Çünkü bu ormanlarda tek bir ağaca, tek bir fidana, bir santim yeşil alana karşı sorumluluğumuz var. Sel felaketinde yiten canlarımıza yıllardır büyüdükleri evlerinin yok olması elbette ki biz insanoğlunun asli görevidir. Bizden sonraki nesillere çocuklarımıza, gençlerimize her zaman bu düşünceyi aşılamalıyız. Türkiye’nin neresinde olursa olsun Özyurtlar Holding olarak her türlü yardım ve desteği esirgemeden yerine getireceğiz. Yanan ağaçlarımızın yerine yenilerini dikerek biraz olsun yaraları sarmaya çalışacağız. Karadeniz’de yaşanan felaket içinde gerekli tüm ihtiyaç desteğini sağlamayı sürdüreceğiz"

Editör: Haber Merkezi