AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayan Bayraktar, ziyaret sırasında hastalarla da görüşerek geçmiş olsun dileklerini sundu. 

31 Mart seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarınıın Tıp Bayramı’nı kutladı. Doktorlara ve sağlık çalışanlarına başarılar dileyen Bayraktar, ziyaret kapsamında hastanedeki hastalarla da görüşerek, geçmiş olsun dileklerini sundu.

SARIYER SAĞLIK MERKEZİ OLDU

Bayraktar hastane çıkışında vatandaşlarla da sohbet ederek, “Biliyorsunuz sağlık hizmetlerinden yetersiz bir ilçe durumundaydık. Doğru dürüst hastanemiz yoktu. 350 yataklı, 89 yoğun bakım ünitesi, 15 ameliyathanesi olan hastanemizi Sarıyer’imize kazandırdık. İstanbul’un en modern hastanesi. Bugün bu hastanede 2 bin 100 poliklinik hastası, bin 100 acil hastası tedavi oluyor. Hizmet alıyor. 50 ile 60 arasında ameliyat yapılıyor. Yanıbaşımızda 44 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezini Sarıyer’de açtık. Bahçeköy’de ruh sağlığı merkezimizi açtık. 112 Acil noktalarımız 12’ ye çıktı.” diye konuştu. 

RUMELİ FENERİ’NE SAĞLIK OCAĞI MÜJDESİ

Bayraktar, Zekeriyaköy’den sağlık ocağı talebiyle ilgili de bazı bilgiler verdi. “İl Sağlık Müdürlüğü’müze ilettik” diyen Bayraktar “Tamam, açalım” dedik. İmar planlarında sağlık tesis alanı olarak ayrılmış yeri İl Sağlık Müdürlüğü, belediyeden istedi. “Parayla satarız” dediler. Bu anlayıştan Sarıyer’e fayda gelmez. 1 Nisan sonrası milletimizin en önemli ihtiyacı olan sağlık hizmetlerini  daha da ulaşılabilir hale getireceğiz”  dedi.

“Yakında Rumeli Feneri’nde Sağlık Ocağımızı açacağız” diyen Bayraktar, bu sağlık ocağının yer sorunun ise bir ailenin bağışı ile çözüldüğünü kaydetti. Bayraktar, ziyarette çocuklara da oyuncak hediye etti.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi