AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Gönül borcumuzu asla ödeyemeyeceğimiz tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayraktar mesajında, “Hayattaki her güzelliğin, her başarının arkasında mutlaka bir kadın eli, bir kadın dokunuşu vardır. Gönül borcumuzu asla ödeyemeyeceğimiz tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum” sözlerine yer verdi.

SARIYERLİ KADINLARA ÖZEL PROJELER

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar tarafından daha önce kadınlar için gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler arasında yer alan Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) kadın yoluyla aileye destek vermeyi, aileyi güçlendirmeyi ve yetkinleştirmeyi amaçlayan bir merkez olarak hayata geçecek. Aynı zamanda bu merkez ile aile içindeki engelli bireyin tedavisine de katkı sağlanırken, verilecek eğitimler ile engelli bireyin var olan durumunu geliştirme ve toplum içine ulaşılabilirliğini sağlama hedefleniyor.

KADINLAR HAYATA DAHA FAZLA KATILACAK

Salih Bayraktar’ın bir diğer projesi olan ‘kadın girişim destekleri’ ise kadınların iş hayatında daha fazla yer almalarını sağlayacak. Kadın girişim destekleri projesi ile Sarıyerli kadınların aile ekonomisine daha fazla katkı sağlamalarına imkân tanınacak. Bu projeyle aynı zamanda Sarıyer’in ticari hayatı da güçlenecek. Sarıyerli kadınlar, geliştirecekleri girişim projeleriyle destek programlarından da kolayca faydalanabilecek. Kadın girişim destekleri sadece sermaye olarak değil, pazarlama, iletişim ve lojistik gibi konularda da kadınlara destek ve imkân sağlayacak.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi