Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında 3 mesaj daha paylaştı.

Yeniçağ'ın aktardığı bilgilere göre en yakın adamı Emre Olur’un Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Sedat Peker, FETÖ ve plaka iddialarına ilişkin cevap verirken paylaştığı belge için de Doğu Perinçek’e ağır sözler söyledi.

Peker’in paylaşımları şöyle:

Çakma doğu; Ergenekon soruşturmalarının tamamı sesli ve görüntülü kayıt altındaydı. fetullah gülen’e bir kere selamımı oradan bulup yayınlarsan ben şerefsizim, eğer yayınlamazsan sen kah**sin, namus**sun, köp**sin, şer**sizsin, aş**ılık i*sin. Daha doğrusu sen hepsisin.

Ulan çakma doğu, ulan ülkücü katili, Beykoz Trafik Şubey’i ara, o tarihte Beykoz’da çıkan bütün araç plakaları FG imiş. Onu da bir arkadaştan öğrendim. Sen gerçek bir namus**zsun, abdullah öcalan’ın kankasısaın.

Ulan çakma doğu, FG harflerinin Beykoz’un plaka kodu olduğu trafik şubenin resmî sitesinde yer almakta, bu belgeyi al nereye soka**ğına sen karar ver.

Editör: Haber Merkezi