Zafer Partisi henüz üç aylık bir parti olmasına rağmen 44 ilde kurucu il başkanını atayarak göreve başlattı. Bu illerden biri olan İstanbul’da da Kurucu İl Başkanı olarak İş İnsanı Hakan Akşit görevlendirildi. Kısa sürede hem il yönetim kurulunu oluşturan, hem de 39 ilçenin 24’ünde ilçe başkanlarını atayan İstanbul İl Teşkilatı faaliyet binasının resmi açılışını yaptı. Mecidiyeköy Profilo AVM’nin hemen yanı başında Gülbahar Mahallesi Uysal Sokak Ali Meriç İş Merkezi’nde yer alan il başkanlığının açılış törenine Genel Başkan Ümit Özdağ, İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit,  Genel Başkan Yardımcıları, Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyeleri, İl ve ilçe başkanlarıyla yöneticileri  katıldı. Partililerde  heyecanın oldukça yüksek olduğu gözlendi.

“BU MÜCADELEDEN MUHAKKAK GALİP ÇIKACAĞIZ”

İl başkanlığı açılışında konuşan Genel Başkan Özdağ, “ Türkiye’nin ve Türk Dünyası’nın en büyük kentinde, İstanbul’da; Türkiye’nin ve büyük Türk Milleti’nin zaferi için yola çıktık.  Allah yardımcımız olsun. Zafer Partisi 26 Ağustos’ta Büyük Taarruz’un 99 yılında, Malazgirt’in 950. yılında kuruldu. 30 Ağustos’ta toyumuzu yaptık.  Şimdi nasıl 100 sene önce emperyalizm Anadolu’ya ordularıyla saldırmışsa, bugün de milyonlarca sığınmacı ve kaçakla ülkemize yönelik yeni saldırı ile üzerimize geliyor. Biz Zafer Partisi olarak Sakarya’da savaşan Türk Ordusu gibi Büyük Taarruz’da hücuma geçen Türk Ordusu gibi atalarımızdan 100 sene sonra Türk Milleti’nin Anadolu’daki egemenlik mücadelesinin  temsilcileri olarak mücadele ediyoruz.  Bu mücadeleden muhakkak galip çıkacağız.

SON SURİYELİ 365 GÜNDE GİDECEK

Türk milletine söz verdik ve söz veriyoruz. Bize yetkiyi verin, 365. Günün 24. Saati biterken son Suriyeli, Türkiye- Suriye sınırından Suriye’ye yolcu olarak gidecek. Türkiye her önüne gelenin gelip yerleşeceği, vatandaşlık alacağı bir göç ülkesi değildir. Türkiye Türk Milleti’nin vatanıdır. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu vatandaşlarıyız. Bu vatandaşlıklarımızı 250 bin dolara gayrimenkul alarak almadık. Bu vatandaşlığı biz dedelerimizin ninelerimizin teniyle, teriyle, emeğiyle elde ettik.” diye konuştu.

“SANDIKTA KABUS GÖSTERECEĞİZ SİZE KABUS”

Özdağ, hükümetin 900 bin Suriyeli’ye vatandaşlık verdiğini hatırlattı ve seçimlere kadar daha fazlasına vermek istediklerini söyledi. Bu politikanın Türk milletinin elinden seçme ve seçilme hakkını almak olduğunu vurgulayan Özdağ; “ Seçimlere yeni bir manipülasyon karıştırmak istiyorlar. Buradan iktidarı uyarıyoruz. Buradan Saray’ı uyarıyoruz. Eğer güzel iktidar rüyaları kuruyorsanız, Suriyeli oyları ile.. Sandıkta kabus göstereceğiz size kabus.

“İNSANLAR ASGARİ ÜCRETLE AÇ VE AÇIKTA”

Türk Milleti yüzde 91 çoğunlukla Suriyeliler’in Suriye’ye; Afrikalılar’ın Afrikaya; herkesin kendi yurduna dönmesini istiyor. Bakın utanmadan ne diyorlar? ‘Efendim bunlar kalsınlar bunlar asgari ücret bile almıyorlar. Ucuza çalışıyorlar. Ekonomi bunların omuzlarında gidiyor.’

 İnsanlar asgari ücretle aç ve açıkta. Demek ki bu insanlara asgari ücreti bile fazla görüyorsunuz ki, asgari ücretle çalıştıkları işlerini ellerinde alıp, Suriyelilere veriyorsunuz. Var mı böyle ahlaksızlık? Varmı böyle alçaklık? Siz bu milletin düşmanı mısınız?” diye sordu.

“ENSAR MUHACİRİ SÖMÜRDÜ MÜ?”

Hükümetin sığınmacılar üzerinden kar elde ettiği  imasında bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr.  Ümit Özdağ; “Sonra ensar-muhacir diyorsunuz. Ensar muhaciri sömürdü mü? Siz bu muhacirleri sömürmeyi neden işmiş gibi anlatıyorsunuz? Sizin yatacak yeriniz yok!” sözleri ile oldukça sert bir suçlamada bulundu.

“ARAP ŞEYHLERİNE PEŞKEŞ ÇEKİYORSUNUZ”

 İktidarın 20 yıldan beri beşli çetelerle, onların taşeronlarıyla bu ülkeyi sömürdüğünü söyleyen Ümit Özdağ, bütün kaynaklarımızın yurtdışına transfer edildiğini iddia etti. “ Şimdi iktidardan giderken; batan geminin malları gibi Türk Milleti’nin elinde kalan son varlıklarını da Basra Körfezi’ndeki Arap şeyhlerine peşkeş çekiyorsunuz. Aselsan’ı satacak mışsınız; kılına dokundurtmayız!  Türk Hava Yolları’nı satacaklarmış. Satmadığınız hiçbir şey kalmadı. Bu milletin elindeki avucundakileri son kalanları da mı satmaya çalışıyorsunuz şimdi? diye sordu.  

“ATATÜRKLE SORUNU OLANLARDAN OY İSTEMİYORUZ.”

Muhalefet partilerine yönelik ‘sarı muhalefet’ eleştirisini yineleyen Özdağ, “ Biz Zafer Partisi olarak sarı muhalefet gibi Türk Milleti’nin gündemi olmayan, acil meselesi olmayan konularla Türk Milleti’ni oyalamıyoruz. Biz Türk Milleti’nin yaşam hakkını, egemenlik hakkını, zenginlik hakkını, üretim hakkını savunuyoruz ve savunmaya devam edeceğiz. Bu milleti, ittifaklar arasında bölünerek düşmanlaşmaya değil, milli birlik politikalarında birleşmeye çağırıyoruz. Evet bizimde oy istemediklerimiz var. Atatürk ile sorunu olanlardan oy istemiyoruz. Hırsızlardan, tecavüzcülerden oy istemiyoruz. Canınız cehenneme diyoruz.”dedi.

“ GERİYE KALAN ERDOĞAN’IN ANONİM ŞİRKETİDİR”

Partilerinin kuruluşundan bu yana üç ay geçtiğini ifade eden Özdağ; ikinci üç ay için partililere yeni hedef gösterdi. Özdağ: “ İlk üç ayda Türkiye’ye şunu gösterdik. Artık sığınmacıları ülkelerine yollayacak, bu konuda tavizi olmayan bir parti var. Türk Milleti’nin iradesi Türk siyasetine gelmiştir ve Türk Milleti’ni temsil etmektedir. ikinci üç aylık çalışma döneminde hepimiz Türk Milleti’ne şunu anlatacağız. Sığınmacılar gitmeden Türkiye ekonomik krizi aşamaz. 90.8 milyar dolar harcattılar bize. Her birimizin cebinden 1200 dolardan fazla para çıktı. Yeter artık!

Millet çöpten ekmek toplayıp yerken, Suriye’nin kuzeyinde bedava ekmek dağıtamazsınız.  Elektriklerini ödüyoruz. Karınlarını doyuruyoruz. Şimdi kulaklarınıza inanamayacaksınız! Doğalgaz götürmeye hazırlanıyorlar. Bedelini biz ödeyeceğiz burada.  Zafer Partisi olarak bütün bu politikaları tarihin çöplüğüne atacağız.

Türk Milleti Ak Parti’yi 2002 senesinde Türk Devleti’ni yönetsin diye iktidara getirdi. 2021 senesine geldik artık. Geriye kalan Erdoğan’ın anonim şirketidir. Türk Milleti Türk Devleti’ni geri istiyor. İnşallah 2023’te, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında, Zafer Partisi ile Türk Devleti geri gelecek.” sözleriyle konuşmasını noktaladı. TAYFUN ERCAN- KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi