Yeniçağ Gazetesi’nin haberine göre; Aralık 2021’de, İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki Mastercheff restoranında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski basın danışmanı ve gazeteci Metin Özkan, bir kadının çantasından para aldığı iddia edilen görüntülerle gündeme damga vurdu. Özkan konu hakkında yalanlama getirirken,"Dün olduğu gibi bugün de devletime düşman bazı kirli eller tarafından oluşturulmuş ve kurgulanmış görüntüler siz değerli kamuoyuna sunuldu. Öncelikle bilmenizi isterim ki olayda görüntülerde bütünü ile yalandır" ifadelerini kullandı.

 “BAHÇELİ’NİN DANIŞMANI OLMASINDAN ÇEKİNDİM”

Çantasından 700 dolar para aldınğını söyleyen Ufuk Enginler ise Metin Özkan’dan şikayetçi olmadığını söyleyerek, olay günü ve sonrasında neler yaşandığını anlattı:

“Metin Özkan’dan şikayetçi olmadım. Biraz siyasi tarafından çekindim, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı olmasından. Allah’a havale ettim. Benim kendisiyle bir tanışıklığım yok. Tesadüfen ortak arkadaşlarımızın olduğu bir masadaydı. CNN’de bir yayına gelmiş galiba. Çıkışta ortak arkadaşlarımız olduğu için aynı masaya oturduk. Ben onu tanımıyorum yani. Çantamdan 700 dolar çaldı, sonra geri vermek istedi. Birileri aracılığıyla parayı gönderdi ancak parayı almadım. Ben tamamen Allah’a havale ettim. Benden uzak Allah’a yakın olsun. Hiç bulaşmak istemedim kendisine, benim için büyük bir para değil zaten. O olaydan sonra kendisiyle hiç konuşmadım, görüşmedim” dedi.

Editör: Haber Merkezi