Tokatlılar, İstanbul’un farklı noktalarında buluşmaya devam ediyor. Küçükçekmece Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri için tahsis ettiği alanda Tokatlılar Federasyonu, bir gece düzenlendi. Birlik ve dayanışma amacıyla düzenlenen gece de türküler ve oyun havasıyla dopdolu geçti.

Tokat Dernekleri Federasyon Başkanı Duran Maden ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe; CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız, Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Recep Şencan, Küçükçekmece Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İpek, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

“KÜÇÜKÇEKMECE’Yİ ISITAN BİR TOPLULUK”

Özgür Karabat, Tokat gecesiyle ilgili şunları söyledi:

 “Küçükçekmece’yi ısıtan bir topluluğumuz var. Ramazan ayında tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Bütün Türkiye ve İstanbul, aynı Tokatlılar gibi yardımlaşma içinde ve vatan sevgisiyle olur. Burada hemşerilerimle birlikte bulunmaktan son derece mutlu olduğumu da söylemek isterim.” dedi.

Karabat, konuşmasının ardından sahneye çıkarak türkü söyledi. Etkinlik alanında bulunan vatandaşlar ise oynayarak eşlik etti.KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi