Turizmin önemli noktalarından Marmaris'te denize sıfır lokasyonuyla yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen Icon Beach Club'ın kurucusu başarılı iş insanı Caner Torunoğulları, pandeminin turizm sektörüne olan etkilerini ve aldıkları aksiyonları değerlendirdi.

 ''ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK''

Pandemi sürecinin turizm sektörünü olumsuz yönde etkilediğine değinen Torunoğulları, ''Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Turizm sektöründe kalite ve hijyen ağırlığını hissettirecek. Bu da sektörde hizmetin daha da iyi olabilmesi için bir fırsat'' değerlendirmelerinde bulundu.

SIK SIK DENETLENİYOR

Pandemi süreci ve 'yeni normal'de, Sağlık Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hazırladığı genelgelere harfiyen uyduklarını belirten Torunoğulları, pandemi krizinde hizmet veren ender tesislerden biri olduklarının da altını çizdi. Torunoğulları, otel ve clublarındaki pandemi tedbirlerini  ''Misafirinden çalışanına kadar her türlü önlemimizi aldık. Gelen misafirlere tesise girişte temassız ateş ölçümü uygulanıp dezenfeksiyon halıları  ve el dezenfeksiyon imkanı da sunuyoruz. Aynı zamanda talep edilmesi halinde misafirlere  maske ve eldiven gibi kişisel koruyucu ekipman bulunduruyoruz'' şeklinde açıkladı. Alınan tüm bu önlemlerin yanında masalar arası 1,5 metre, yan yana sandalyeler arası 60 cm olacak şekilde düzenlediklerini ve servis personelinin servis esnasında mesafe kurallarını korumaya ve temastan kaçınmaya özen gösterdiğini ifade etti. Torunoğulları, bakanlık tarafından her 15 günde bir denetimlerin yapıldığını ve tesislerinin başarı ile geçtiğini de sözlerine ekledi.

''TAKDİR VE ÖVGÜ ALIYORUZ''

Pandemiyle mücadelelerinin karşılıksız kalmadığına değinen Torunoğulları, ''Sağlık ve hijyene vediğimiz önem, misafirlerden olumlu geri dönüşler almamızı, aynı şekilde övgü ve takdir toplamamızı da sağladı. Gelen misafirler bir daha gelirken misafir sayımız günden güne artıyor'' ifadelerinde bulundu.

TURİSTLERİN UĞRAK MEKANI

Eşsiz doğası, geniş plajı, masmavi denizi; restoran ve barları; su sporları, beach soccer ve beach volley gibi alternatif spor seçenekleri ve beach partileri ile Icon Beach, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı konumunda.

Editör: Haber Merkezi