Tülay Taşkan: Salih Bayraktar’a dua ediyoruz..!

Bayraktar: Burada bir başarı hikayesini hep birlikte yazacağız

Bünyesinde bulunan 17 derneğin temsilcilerinden oluşan bir heyetle AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Sivas Vadi Dernekleri Federasyonu Başkanı Tülay Taştan, “İmar Barışı nedeniyle Salih Bayraktar’a dua ediyoruz. Sarıyer artık kanayan yaralarını çözen başkan istiyor” dedi. Salih Bayraktar ise, “Sarıyer değişime inandı. Binlerce insan proje ve fikirle Sarıyer’in geleceğine katkıda bulunuyor. Burada bir başarı hikayesini hep birlikte yazacağız” diye konuştu.

Sivas Vadi Dernekleri Federasyonu Başkanı Tülay Taştan ve heyeti, AK Parti Sarıyer ilçe başkanlığı’na atanan Hüseyin Cevahiroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sivas ilçe ve köylerini temsil eden 17 dernek adına gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar ev sahipliği yaparken, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşkun da yer aldı..

SARIYER BAKRAKTAR’I İSTİYOR

Samimi bir yaklaşımla karşılanan Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Tülay Taştan, “Artık Sarıyer AK Parti yönetimi istiyor. Doğduğum büyüdüğüm Hisarüstü de bunu istiyor. Niye Hisarüstü diyorum? Çünkü Hisarüstü’nde doğduğum, büyüdüğüm için. Ve bu bildiğiniz gibi Hisarüstü’nün kanayan yarası mülkiyet meselesiydi. Tüm Sarıyer’de ve Hisarüstü’nde bu meseleden dolayı bir adım ileri  gidemedik. Yerimizde saydık. Sizlere annemin de çok selamı var. Bonunla braz önce görüştüm. ‘İnşallah dualarım onlarla’ dedi. Özellikle imar barışından dolayı Salih Başkanımıza çok dua ediyor” dedi.

“GERÇEKLERİ HALININ ALTINDA SÜPÜREMEYİZ”

Salih Bayraktar ise Sarıyer’e yaptıkları hizmetle verdikleri emeğin algı operasyonlarıyla üstünün örtülmek istediğini belirterek, “Yaşadıklarımız ortada. Çocuklarımızın geleceği söz konusu. Bunlara hepimiz şahit oluyoruz. Gerçekleri halının altına süpüremeyiz. Öncelikle büyük fotoğrafa bakmamız lazım. Ona kilitlenmemiz lazım. Eğer o büyük fotoğrafa bakmayıp küçük hesapları, başka şeyleri konuştuğumuz zaman hedef şaşıyor. Sarıyer’de yaşayan ve aynı şehirde yaşayarak Sarıyerlilik ortak paydasında buluşan tüm Sarıyerli hemşehrilerimizin huzurlu geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Sarıyer değişime inandı. Binlerce insan proje ve fikirle Sarıyer’in geleceğine katkıda bulunuyor. Burada bir başarı hikayesini hep birlikte yazacağız. Bu bir ekip işi herkes işin içine dahil edilirse burada netice alırız hedefe ulaşırız. Tüm Sarıyerlileri bu başarının altına imza atmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi