30’uncusu düzenlenen Uluslararası Plastik Endüstrisi Fuarı’nın bu seneki ilgi çeken firması Saydaş Plastik oldu. 1 Aralık'dan 4 Aralık tarihine kadar sürecek fuarda katılım yoğun oldu. Beylikdüzü TÜYAP’da yapılan fuarda Saydaş Plastik’in Kurucusu ve Genel Başkanı Abdullah Sayan, Genel Başkan Yardımcısı Erhan Sayan, Yönetim Kurulu üyeleri Erkan Sayan ve Mehmet Necat Sayan gelen ziyaretçilere teşekkür ederken yeni misafirleri de beklediklerini belirtti.

SEKTÖRÜN LİDERİ: SAYDAŞ PLASTİK

1978 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Saydaş Plastik, geri dönüşüm faaliyetleri ile örnek olmaya devam ediyor. Geri dönüşüm sektörünün liderlerinden biri olan Saydaş Plastik, ‘Eski Ambalajlar için Yeni Hayat’ sloganıyla sektörü yakından da takip etmektedir. Çalışmalarını, Kocaeli-Gebze’de Marmara Geri Dönüşümcüler Sanayi sitesinde açtığı iki fabrika da sürdürmektedir.

ULUSLARARASI KALİTEYE SAHİP

Yıllık toplam atık işleme kapasitesi adet bazı 61 bin ve ton bazında ise 18 bin 250 üzerindedir. Deneyimli ve profesyonel kadrosuyla dikkat çeken firma kendisine ait araç filosu ile da tanınmaktadır. Teknolojinin yeniliklerine uygun güncellenerek Ar-ge çalışmaları yapan firma uluslararası kalite belgelerine de sahiptir. SÜLEYMAN ÇAY-ZEKİ ERDOĞAN

Editör: Haber Merkezi