23 Nisan etkinlikleri kapsamında TYSD Bakırköy şubesi engelli çocukları unutmadı. Bakırköy Şubesi Başkanı Türkan Alper tarafından 3.sü düzenlenen etkinliğe aileleri ile birlikte toplamda NEKSAV’dan 104 Down sendromlu, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinden 29 omurilik felçlisi ve 51 ihtiyaç sahibi çocuk katılım sağladı.

Daha önce denizi ve boğazı görme fırsatı bulamayan çocuklara İstanbul boğazı gezdirilirken, çocukların mutluluğu ve heyecanı gözlerden kaçmadı.

Ataköy Marina da toplanarak, folklor gösterileri yapan engelli çocuklar güzel havanın tadını çıkardı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun da katıldığı etkinlikte çocuklara lokma ve hediyeler dağıtıldı.

Bakırköy Marina’da yapılan 23 Nisan Kutlamalarında her zaman sosyal yaşama katılma imkanı bulamayan engelli çocuklar ve aileleri aynı geminin içerisinde sürpriz eğlenceler, doğum günü kutlamaları ve müzikle unutulmaz saatler yaşadı.

Etkinlikle ilgili konuşan Türkan Alper “TYSD'nin önceliği ve temel meselesi insan mutluluğu ve insan eğitimidir. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok değerlidir. Sizler de bizim yanımızda olarak hayatlara ve hayallere DESTEK olabilirsiniz” dedi.

Editör: Haber Merkezi