Kaymakam Demiryürek makamında ağırladığı gazetecilerle pandemi sürecinde yaşananları paylaştı. Demiryürek; Polis memurlarımız büyük bir özveri ile çalıştı. Bir yandan evlere ulaşırken covit tehlikesine rağmen, bir yandan da asayişle eksiksiz ilgilendiler.

Evlere hizmet için şoför ihtiyacımız vardı 8 imam gönüllü oldu, 8 imamın özverili çalışması 4 imamın covit olmasına rağmen hiç şikâyetçi olmaması ayrı bir kahramanlıktı,  yine posta çalışanlarımız, 65 yaş üstü yurttaşlarımızın maaşlarını özveri ile evlerine taşıdılar. Bir nevi küresel afete hazırlıksız yakalanmamıza rağmen Polislerimizin ve diğer kurumlarımız memurlarımızın memleket ve vatandaş sevgisi ile birçok ülkeden daha az kayıpla bu süreci atlatmamızı sağladı. Bu süreçte vatandaşlarımızın özverisi ise ayrıca takdire şayandır. Görev başında kaybettiğimiz memurlarımızı rahmetle ve minnetle hatırlamaya devam edeceğiz”. Dedi.

Ziyarette İlçe ve güncel konular hakkında karşılıklı sohbet edildi

Ziyarete GASSOPDER başkanı Yaşar Kaba, Genel Sekreter Emine Tuğba Karaduman, Ana Dergisi imtiyaz sahibi, dernek saymanı Şaheste Günday, Üsküdar Haber Gazetesi sahibi Turhan Bal, Kent Yaşam Gazetesi temsilcisi Sıdıka Baylan katıldılar.

Sıdıka Baylan - Kent Yaşam Gazetesi

Editör: Haber Merkezi