6 çocuk annesi Fatma Engin, durumunun kötüleşmesi sonucu yoğun bakıma alındı. Uzun süredir yoğum bakımda tedavi gören Fatma Engin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Son yolculuğuna çıktı

Fatma Engin için ilk tören Esenyurt’ta yapıldı. Sanat ve İş dünyasının yanı sıra aile dostları ve sevenleri Engin ailesini yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Fatma Engin, vasiyeti üzerine memleketi Ardahan Hanak Yukarı Aydere köyüne defnedilmek üzere son yolculuğuna çıktı. Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya ve Hanaklıların karşıladığı cenaze konvoyu, Fatma Engin’e son görevlerini yapmak üzere mezarlığa doğru hareket etti. Salgın nedeniyle alınan önlemler eşliğinde gerçekleşen cenaze töreni, kılınan namazın ardından Fatma Engin’in defnedilmesi ile son buldu.

“Annemi kaybedince şimdi ‘öksüz de’ kaldım dedim”

Yaşadığı acıyı dostlarıyla paylaşan Üzeyir Engin’in sık sık ağladığı dikkatlerden kaçmadı. Zorda olsa taziyeleri kabul eden Üzeyir Engin; “Büyüklerimiz her zaman söylerlerdi. Baban ölünce yetim, annen öldüğünde hem öksüz hep kimsesiz kalırsın. Annemi kaybedince şimdi öksüz de kaldım Annemin vefatı, beni, ailemi ve tüm yakınlarımızı derinden üzüntüye boğdu. Ancak dostlarımızın gösterdiği ilgi alaka ve taziye mesajları ve yanımızda olmaları acımızı bir nebze dindirdi” dedi.

   

Editör: Haber Merkezi