Programlar öncesinde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ferhatpaşa İlkokulu müdür, öğretmen ve öğrencilerini Çatalca Belediye Başkanlığı makamında ağırladı.
İlk olarak Çatalca Cumhuriyet Meydanı'nda Çatalca Belediye Başkanı ve Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. İlçedeki program 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen program ile devam etti.





75. YIL CUMHURİYET İLKOKULU'NDA TÖREN

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen programa Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, MHP Çatalca İlçe Başkanı Ertuğrul Ölçer, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları Başkan ve yöneticileri, okul ve daire müdürleri ile veliler katıldı.
Programda öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okundu. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak ve okul müdürü tarafından günün anlam ve önemine değin konuşmalar yapıldı.






BAŞKANDAN OKULLARA ZİYARET

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ilçedeki programların ardından merkezde bulunan okullara ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Çatalca Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulunarak burada okul müdürü ve öğretmenler ile görüştü. Sonrasında ise sırasıyla, Çatalca Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Ferhatpaşa İlkokulu ziyaretlerinde bulunan Başkan Cem Kara, idareci ve öğretmenlerden bilgi aldı. Senay BADUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi