Kartal Cemevi’nde gerçekleşen Hızır Orucu açma duasına; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş ve Kartallı vatandaşlar katıldı.

“TUTULAN ORUÇLAR İYİLİĞE VE GÜZELLİĞE VESİLE OLSUN”

Yüksel, tutulan oruçların iyiliğe ve güzelliğe vesile olmasını dileyerek; “Zorda olan, darda olan insanların imdadına yetişen iyilikler çoğalsın istiyoruz. Çünkü çok zor günlerden geçiyoruz. İnsanlar bu zor günlerden geçerken, onların ihtiyaçlarını karşılayabilecek, onların sorunlarını çözebilecek bütün iyilikler onları bulsun istiyoruz.

“ELİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTEREN CEMEVİ’NİN YANINDAYIZ”

Tutulan tüm oruçların hak katında kabul olmasını diliyor, iyiliğe ve güzelliğe vesile olmasını temenni ediyoruz. Kartal Cemevi, hem ibadeti hem eğitimi ve diğer tüm hizmetleri ile elinden gelen gayreti yapıyor, biz de yerel yönetimler olarak onların yanındayız.” ifadelerini kullandı.

Etkinliğin devamında, Yüksel ve beraberindekiler okunan dualara katılarak orucunu açtı. Öte yandan,  Yüksel, Kartal Cemevi’ndeki vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek, uzun süre sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi