Arnavutköy Kent Konseyi Başkanı ve Erzurum Şenkaya Hoşköyü Derneği Başkanlığı’nın yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapan Yusuf Gün, Arnavutköy Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dostlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Arnavutköy Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gün’ün cenazesi Arnavutköy Asri Mezarlığı’na defnedildi. Yusuf Gün’ü son yolculuğunda dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Arnavutköy Merkez Camii’ndeki cenaze namazına Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, esnaf ve iş adamları, siyasi parti temsilcileri ile Yusuf Gün’ün yakınları katıldı.

Cenaze namazında hak helalliği isteyen Arnavutköy Erkek Talebe Yurdu Müdürü Zekeriya Yıldız, daha sonra cenaze namazını kıldırdı. Gün’ün aile yakınları, kardeşleri ve iki oğlunun da hazır bulunduğu cenaze namazı sonrasında taziyeler Yusuf Gün’ün başkanlığını yürüttüğü Erzurum Şenkaya Hoşköyü Derneği’nde kabul edildi. Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi