İlkokulda ve mahallede ele avuca sığmayan Remzi BAHAR'da böyle biriydi. Daha 16 yaşındayken babası İsmail'in desteğinde arkadaşları ile futbol takımı kurmuşlar ve adını da BAHAR SPOR koymuşlardı.

1972 yılında Zeytinburnu Akşam Lisesi'ne fark dersleri almaya gelen Recep Tayyip ERDOĞAN ile hem arkadaş hen de kanka olmuşlardı. Bu sayede Refah Partisi'nde siyasete başladı, Fazilet Partisi'nde ustalaştı ve AK Parti'den 2009 yılı seçimlerinde Zeytinburnu Belediyesi 5'inci Dönem İlçe Belediye Meclis Üyesi oldu. Ailesinin rahatlığı için yıllarca didindi durdu. Remzi BAHAR, değerli annesi Muhterem'i, sevgili eşi Naime'yi, kardeşleri Ali ve Mehmet'i, evlatları Metin, Murat ve Müberra ile torunlarını ardında hüzün içinde bırakarak 30 Ağustos'ta saat 20.30'da 71 yaşında hayata veda etti.

DOSTLARI SON YOLCULUĞUNDA YANINDAYDI

Remzi Bahar'ın naaşı Gökalp Mahallesi 39 / 3 sokaktaki evinin önüne getirildi. Zeytinburnu Bld. Bşk. Ömer ARISOY, Beykoz Bld. Bşk. Murat Aydın, Zeytinburnu Bld. Bşk. Yardımcıları Av. Saffet ÖZ, Osman DİNÇ, Hurşit BEKAROĞLU, Sertaç GÜLEÇ ve İdris ATABAY, Beykoz Bld. Bşk. Yardımcıları Engin KÖKLÜ ve Feruz KUTSAL, Zeytinburnu Bld. eski Bşk. Yrd. İlyaz SAKA ve Aydın ÇIĞRIKÇI, Zeytinburnu Bld. Destek Hizmetleri Md. Serkan AKARSU, Sağlık İşleri Md. Bilal ŞİMŞEK ve Basın Yayın Md. Mustafa GÜNGÖR, Belediye Zabıta Md. Muhlis BAKIRTAŞ, Temizlik İşleri Md. Muhammet KISA, AK Parti Zeytinburnu İlçe Bşk. Selami DELİBALTA ve Yardımcıları Mustafa YALÇINKAYA, Yunus BAŞKAN ve Celal ŞENTÜRK, MHP Zeytinburnu İlçe Bşk. Habip KAPICIOĞLU ve Yrd. Bayram ALMAZ, Fazilet Partisi Zeytinburnu Kurucu Bşk. M. Serhat KARADAĞ, DYP Zeytinburnu İlçe eski Bşk. Arif ÖNEMLİ ve Mustafa TUTKUN, Saadet Partisi İl.Ynt. Krl. Üyesi Şükrü İPEK, Yeniden Refah Parti temsilcisi Hasan TORAMAN, AK Parti Zeytinburnu Meclis Üyeleri Adem ULUOCAK, Fikret TUNCER ve Cüneyt TEZCAN, CHP İlçe ve İl Meclis Üyesi Süleyman ULUOCAK ve Satı ORAL, MHP Zeytinburnu Bld. Meclis Üyesi Reşat OK, Zeytinburnu Bld. Meclis eski üyeleri Emin ŞAHİN, Saffet DARCAN, Hasan Hüseyin KESER, Abdurrahman DAMAOĞLU, Ayhan ÖZOĞUL, Özcan DOĞAN, Mehmet GENÇOĞLU, Mehmet ALTUNTAŞ, Yücel AKBAL ve Yunus KÜÇÜK, Zeytinburnu Bld. Sivil Savunma Cihad LALEŞAHİN, Gökalp Muhtarı Celal ERTUĞRUL ve Baş Azası Tülay GENÇTÜRK, Yenidoğan Muhtarı Hüseyin SARIYEL, Kazlıçeşme Muhtarı Özgür TERZİ, Merkez Efendi Muhtarı Cüneyt ÇUKUR ve eski Muhtar Nejdet BAYKAN, Telsiz Muhtar Adayı Ahmet ARIŞ, Tüm Giresunlular Dernek Bşk. Fedai ÖZER, Tepebağ Dutluk Cami Dernek Bşk.Ayhan ÖZDEMİR, Zeytinburnu Amatör Spor Birliği kurucu Bşk Cenap ALTIOK ve mevcut Bşk. Şenol YURTSEVEN, Zeytinburnuspor Kulüp eski Bşk. Mustafa GÜNAYDIN, Yenidoğan Güneş Spor Bşk. Cengizhan BAHÇEKAPILI, Salih ENGİN, Tamer BONCUKÇU, Salih Zeki DURMUŞOĞLU, Telsiz Spor Bayan Kulüp Bşk. Mustafa ÖNEMLİ, Ali Osman AKÇEN, Erdal KAHRAMAN, Selahattin SERT, Eyüp ŞEKER, Yıldırım EMEN, Cahit KESLER, Mehmet TURAN, Sinan UĞURLU, Salih ENGİN, Metin ATEŞ, İsmail KARAOĞLU, Salih ENGİN, Seyfi TAŞKIN, Metin TEZEL, Nevzat YILDIZ, Sebahattin AKSOY, İsmail Beri, Mehmet HASANUSTA, Serkan FETTAH, Haşim BAYRAK, Halil SEÇER, Erdal KAHRAMANTÜRK, Hüseyin BİÇER, Şevket SERBEST, Nuhi AKPINAR ve isimlerini sayamadığımız onlarca kişi arkadaşlarını son yolculuğu için bir araya gelmişlerdi.

Evinin önünde helallik alındıktan sonra cenaze ve katılım yapanlar Yenidoğan camii'nde cenaze namazı için tekrar bir araya geldiler. Kılınan cenaze namazı sonrasında merhum Remzi BAHAR'ın naaşı Koceeli - Karamürsel Akçat Köyüne götürülerek aile kabristanında yıllar önce merhum olan İsmail BAHAR'ın yanına defnedildi. Allah ( c.c. ) Remzi BAHAR'ın taksiratını affeylesin. Mekanı Cennet, ruhu şad, ardında bıraktığı kederli aile bireyleri, dostları, yakınları ve komşularının başları sağ olsun.

Editör: Haber Merkezi