Marmaris ve Köyceğiz bölgelerinde yaşanan yangın felaketine müdahale etmek için 12 gün önce Zeytinburnu’ndan yola çıkan 5 arazöz ve 12 kişilik ekip dün gece saatlerinde ilçeye döndü. Marmaris ve Köyceğiz bölgesinde 2 bin kilometre yoldan gelen ekibi Zeytinburnu Atölye Garajlar bölgesinde Belediye Başkanı Ömer Arısoy karşıladı Arısoy, Zeytinburnulu hemşerileri ve kendi adına teşekkürlerini sundu.  

“YÜREĞİMİZ AĞZIMIZDA GELİŞMELERİ İZLEDİK”

Ülkemizde yaşanan yangın felaketini tüm Türkiye’nin yüreği yanarak takip ettiğini, Zeytinburnu’nu temsilen bu ekibin de orada olması ve bu mücadelenin içinde yer almasının herkes için ayrı bir anlam ifade ettiğini söyleyen Arısoy, “Hepimizin, tüm Türkiye’nin yüreği yandı. Yüreğimiz ağzımızda gelişmeleri izledik. Korktuk, ama çok şükür sağ salim yangınlar sönmüş vaziyette buraya döndünüz. Bizim adımıza canla başla mücadele ettiniz. Bütün Zeytinburnu sizi izledi, merak etti, çok şükür şimdi buradasınız. Yanan ormanlarımızın yeniden yeşilleneceğine şüphemiz yok. Şehitlerimiz var, onlara da Allah’tan rahmet diliyorum.” diye konuştu.

“ŞİMDİ İSTİRAHAT ETME VAKTİ”

Bölgeden yorgun dönen müdahale ekibinin, “Başkanım böyle karşınıza çıkmak istemezdik, kusurumuza bakmayın biraz yorgunuz.” ifadelerinin ardından cevap veren Arısoy; “Hiç önemli değil, ben sizleri böyle sıcağı sıcağına karşılamak istedim. Bir an evvel evlerinize gidin, 12 gündür geceniz gündünüz yok, şimdi istirahat etme vakti. Sizin vasıtanızla bu ortak mücadeleye dâhil olmanın gururunu yaşadık. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi