AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin onur konuğu olduğu toplantıya, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden; 3. Bölge SKM Başkanlığı yapan Abdurrahman Dursun ve Mehmet Umur, ilçe başkan yardımcıları ve mahalle teşkilatları da katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci, Bakırköy Teşkilatı’na son seçimlerde göstermiş olduğu başarıdan dolayı teşekkür ederek, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. “Bizler davamıza gönül bağıyla bağlandık, inandık ve başardık" diyerek konuşmasına devam eden İl Başkanı Selim Temurci, muhalefetin 7 Haziran öncesi ve sonrası ellerinden geleni yaptıklarını ama Ak Parti'nin tek başına iktidar olmasını engelleyemediklerini ifade ederek, "Bugün sizler gibi zor bir ilçede oylarını önemli derecede arttıran bir teşkilatla beraber olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum ve sizlere özellikle teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.



“Zafer, yalnızca inananlarıdır” sözleriyle konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Aysun Çelikler, katılımcılardan büyük alkış alarak konuşmasını sürdürdü. Seçim çalışmalarında yaşadıkları zorlukları anlatan Çelikler'de emek veren ilçe teşkilatına teşekkür ederek, “Her şeye rağmen çalmadığımız kapı sıkmadığımız el kalmadı. Bu çalışmalarımızın sonucunda artı 9 Bin oy alarak, oy oranımızı %19.8’den %24’e çıkarmayı başardık. Bu başarıda hepinizin alın teri var. Her birinize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmalarının ardından seçim süreci ve aylık olağan teşkilat faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Selvi Sarıtaç 
 

Editör: Haber Merkezi