Yoğun kalabalığın olduğu İlçe Danışma Meclisi toplantısı, Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.
İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca ve Uğur Işılak'ın da katıldığı İlçe Danışma Meclisi toplantısına, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Umur'da katıldı.



"Bu seçim ya millet ya zillet seçimidir"

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Aysun Çeliker, Ak Parti 5. olağan kongresinden bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, 1 Kasım seçimleri içinde start verdi. Seçim süresinde ilçe binasında faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Çeliker, her zaman olduğu gibi Bakırköylü vatandaşların daha refah, daha özgür bir ortamda aileleriyle birlikte güven içinde yaşayabilmeleri için gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.




"Ak Parti Elif gibi dimdik duruşun adıdır"

"Ak Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderidir" diyerek konuşmasını sürdüren Ak Parti İlçe Başkanı Aysun Çeliker, "Değerli dava arkadaşlarım bu seçim ya millet ya zillet seçimidir" dedi.
Çeliker "Ak Parti hem bu milleti yok etmek isteyenlere karşı bu millet var demenin, hemde her türlü ittifak, oyun ve kumpasla Türkiye'nin büyük yürüyüşüne engel olmak isteyenlere dur demenin adıdır. Yani Ak Parti Elif gibi dimdik duruşun adıdır" diyerek toplantıya katılan tüm ilçe teşkilatına ve Ak Parti'ye gönül veren katılımcılara teşekkür etti.
 
Editör: Haber Merkezi