Cuma programına İstinye’deki Neslişah Sultan Camisi’nde namaz kılarak başlayan Şirin Ünal’a AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İlçe Başkan Yardımcıları Cemil Özbalta, İsmail Bülbül, Hüseyin Cevahiroğlu ve partililer eşlik etti. Cuma namazından sonra cami sokağında bulunan İstinye Camileri ve Tarihi Eserleri Koruma Derneği’ni ziyaret eden Şirin Ünal, iktidar olarak yeni bir döneme başladıklarını, ülke sorunlarına çözüm getirmek için çalıştıklarını belirtirken, bu sırada terörü yok etmek için de mücadele verdiklerini söyledi. 1 Kasım seçiminden Sarıyer’de birinci olarak çıkan AK Parti’ye oy veren ya da vermeyen tüm vatandaşlara teşekkür eden Şirin Ünal, “Biz, sizin için varız. Görevimiz sizlere hizmet etmektir. Bizden bir isteğiniz olursa başımız üstüne. Seve seve yerine geriririz” dedi.



Her Cuma günü İstanbul’un bir ilçesine gidip, vatandaşları ziyaret ederek, hal hatır sorduğunu ve varsa taleplerini alıp, yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Şirin Ünal dernek lokalinde bulunan vatandaşların sorularını da cevapladı.
Şirin Ünal daha sonra Rize Merkez Yemişlik- Erenköy ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İle Elmalı Derneği’ni ziyaret etti.



(Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)
 

Editör: Haber Merkezi