AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, mecliste verdiği soru önergesiyle, CHP’li bir meclis üyesinin özel bir restaurantın kamuya ait yeşil alanı gaspetmesine hangi CHP’linin aracılık ettiğini sordu.

Sarıyer’deki İstinyepark’ta bulunan bir restaurantın önündeki yeşil alanın özel mülkiyetmiş gibi kulanılmaya başlanıldığını, bunun için de CHP’li bir meclis üyesinin aracılık ettiği konusunda duyum aldığını söyleyen AK Parti’li Coşgun, “Bu yeşil alan hangi yasal zemine oturtularak kullanıma verilmiştir. Bu konuda bilgilendirilmek istiyoruz” dedi.

Hüseyin Coşgun, soru önergesini yazılı olarak verdikten sonra Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Grupbaşkanvekili Gökan Zeybek’e de, “İsterseniz bu konuda size özel bilgi verebilir, o meclis üyenizin adını da söyleyebilirim” dedi.

AK Partili Coşgun’un  isim vermeden CHP’li meclis üyelerinin tamamını zan altında bırakacak şekilde soru önergesi vermesi tüm meclis üyelerini tedirgin etti. CHP’li Sarıyer Belediyesi ile CHP İlçe başkanlığı’nın bu konuda nasıl bir açıklama  yaparak, kamuoyunu ve muhalefet partilerini bilgilendireceği merakla bekleniyor.

(Tuncay DAĞLI-Kent YAŞAM) 
Editör: Haber Merkezi