Belediyenin kendi sitesinde Basınköy mahallesinde 1180 Ada 5 Parsel nolu arazinin imara kapalı diye yayını olduğu halde fore kazık çakılarak inşaata başlayan ve bundan da haberi olmadığını söyleyen bir belediyeleri olduğunu söyleyen Toroman, “Çatısını yapan vatandaşa izin vermeyen belediyemizin, yapılan inşaatan haberi yok. Bunlar bizim belediyemizin ayıbıdır arkadaşlar” dedi.

“Millet 4,5 G’ye geçti biz manuele”
6 aylık Belediye Başkan yardımcılığı konusununda komik ve doğru olmadığını söyleyen Servet Toroman, “Doğru düzgün seçin 6 ay değil, 6 yıl hizmet etsin” diyerek, Bakırköy’de yaşanan GSM sorununu da dile getirdi. “Millet 4.5 G’ye geçti, biz manuele” diyen Toroman’a GSM şirketlerinin isteklerini kabul etmediklerini ve kafalarına göre halkın sağlığını hiçe sayarak her yere verici taktıkları için buna bir düzenleme getirmek adına direndiklerini söyleyen CHP’li meclis üyelerine cevap veren Toroman, belediye olarak buna bir çözüm bulunması gerektiğini, insanların bu şekilde de mağdur olmaması gerektiğini belirtti.



“Partili olarak değil, Bakırköylü olarak üzülürüz”
İhalesi tamamlanan Ata Park’ın belediye şirketi BUYAŞ ile çalışmaya başladığını, fakat kötü şeyler duyduklarını da söyleyen Toroman, “Ya doğru dürüst ihaleye verin, ya da Buyaş işletsin. Parklarda kötü şeyler olduğunu duyuyoruz ve olanlara üzülüyoruz. Bunu partili olarak söylemiyorum. Biz Bakırköylüyüz ve üzülürüz” dedi.

“Kaldırımlar yapılıyor ama çalışanların maaşı ödenmiyor”
Yaya kaldırımlarının da geçmiş dönemde yapıldığını ve şimdilerde tekrar yapıldığını belirten Toroman, “İhtiyaç olmayan kaldırımlar yapılıyor ama çalışanların maaşı ödenmiyor. Bu kadar iyi çalışan belediyemize bizler ne diyelim. Belediyemiz biz meclis üyelerini de bu kadar iyi çalıştığımız için geziye götürecek, sözü var” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Ak Partili Meclis Üyesi Servet Toroman, CHP İl Başkanlığı gurup yönetimine seçilen Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz’ü de kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Selvi Sarıtaç
 

Editör: Haber Merkezi