Beşiktaş ilçesinde bulunan Lösemili Çocuklar Vakfı’na geleneksel ziyaretini gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön ve LÖSEV İl Koordinatör Yardımcısı Ayşe Ertuğrul ile birlikte gerçekleşen ve planlanabilecek çalışmalarla ilgili sohbet etti. Akpolat Lösemili çocuklara her zaman her konuda destek vereceklerini belirtti. Zuhal Ön'de Beşiktaş Belediyesi’nin kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek Akpolat’a teşekkür etti.

“TÜM KOMŞULARIMI LÖSEV’E DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

LSV dükkanı ziyaret ederek alışveriş yapan Akpolat bütün komşularını LÖSEV’e destek olmaya davet etti ve şunları söyledi:

“Bugün LÖSEV’deyiz. Her sene olduğu gibi ziyaretimizi gerçekleştirdik. 2-8 Kasım haftası, Lösemili çocuklar haftası ve aynı zamanda LÖSEV’in 23. Kuruluş yıl dönümü, biz de bu vesilesiyle buradayız. Lösemiye karşı toplumsal farkındalığı artırmak için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın mücadele ruhu bizim en büyük umudumuz. Her zaman çocuklarımızın yanlarında olacağız. Bütün komşularımı LÖSEV’i ziyaret etmeye ve LÖSEV’i desteklemeye davet ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi