Ataköy gazetesi sahibi Özcan Atamer’in düzenlediği geceye,Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk , Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Bakırköy eski Belediye Başkanı ve eski Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir, Naci Ekşi, Ateş Ünal Erzen, eşi Anadolu Partisi Kurucu Üyesi ve 3. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Meltem Ünal Erzen, geçmiş dönem CHP Belediye Belediye Meclis Üyeleri, 2014 Bakırköy Ak Parti Belediye Başkan Adayı Emin Ertekin, MHP, AKP, DP, İlçe Başkanları, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılarından Taner Öğünç, Emrah Topkaya, Margarit Dikme, Nebahat Yıldırım katıldı.

Gazetecilerden Yalçın Bayer, Kenan Akın, Engin Köklüçınar, Şakir Şarp, Hıdır Ulağ, Yılmaz Bacacı, Tacettin Aktaş, Selvi Sarıtaç ve Murat Başbay da geceye katılan isimlerdi.
Eğitime verdiği katkılardan dolayı geceye katılan Selim Pars’a plaket veren Ataköy gazetesi Genel Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özcan Atamer, geceye katılan tüm konuklara teşekkür ederek gazeteciliğin demokrasi rejiminde yaşamsal rol oynayan bir meslek olduğundan bahsetti. Atamer, hayatlarını siyasi iktidar ve ekonomi çevreleri ile sokaktaki insan arasındaki iletişimi kurmaya adamış kişilere demokratik ülkelerde her zaman ihtiyaç olduğunu ve bu noktada köprü vazifesi görmekten yana gurur duyduğunu söyledi.
Geceye katılan yerel yöneticiler ve gazetecilerde, Ataköy gazetesinin yaptığı haberlerden dolayı teşekkür ederek, kendileri için doğru ve tarafsız bilgi olduğunu ve bu bilgilerden çok faydalandıklarını ifade ederek, başarılar diledi.

Gece Şarkıcı Ersan Erdura ve Baha’nın şarkılarıyla devam etti.

Ataköy gazetesine başarılı çalışmalarının devamını ve nice 23 yıllar diliyoruz. (Kent Yaşam)

Editör: Haber Merkezi