Cumhuriyetimizin 92’inci Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 92. Kuruluş Yıldönümü kutlama törenleri, Avcılar Kaymakamlığı’nda tebriklerin kabulü ile başladı. Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ve Garnizon Komutanı ile birlikte tebrikleri kabul eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, törene katılan vatandaşlarla da sohbet etti.

Avcılar Hükümet konağı önünde gerçekleşen törende ise sırayla Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Avcılar Belediyesi adına Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam eden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerinde günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapılırken, öğrenciler tarafından şiirler okundu. Törene Avcılar Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

“Kimsesizlerin Kimsesi” Olan Cumhuriyetimizin 92. Yılı Kutlu Olsun

Hükümet konağındaki törenin ardından, Avcılar Belediyesi karşısında bulanan Atatürk Parkı’nda gelenekselleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerine de katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran ve bize emanet eden Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimizin 92.yılı ve Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

CHP Avcılar İlçe Başkanlığı, bazı siyasi partiler ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşu gerçekleştirilerek İstiklal Marşı okundu. Atatürk Parkı’nda gerçekleşen törene CHP Sinop Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ve CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre’de katıldılar.
 
Editör: Haber Merkezi