Havaların ısınmasıyla birlikte yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız veren Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bozulan yolların bakım, onarım ve asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor. İlçenin her noktasında bozulan yolların bakım ve onarım çalışması yapan ekipler ayrıca yapılan planlama kapsamında cadde ve sokaklarda bordür, kaldırım ile yol bakım-onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Cihangir Mahallesi ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde devam eden yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Dr. Toprak Benli, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları birçok noktada sürüyor. Yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam ediyor. Daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları için başlattığımız çalışmalar tüm mahallelerimizde sürdürülecektir” dedi.

PARK VE BAHÇELER YENİLENİYOR

Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan bütün park, bahçe, yeşil alanlar, kaldırımlar, refüjler, meydanlar, çocuk parkları, spor alanları ve mesire alanlarında çalışmalarına devam ediyor. Bir taraftan yeşil alan ve parklarda çim biçme, yabani ot biçme, sulama ve ağaç bakım çalışmalarını sürdüren ekipler, aynı zamanda mevcut çocuk parkları ve spor alanlarındaki zarar gören, deforme olan oyun gruplarıyla spor aletlerinin kırılan, bozulan parçalarını yenileyerek, vatandaşın hizmetine sunuluyor

SİNEKLE MÜCADELEYE DEVAM

Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte, ilçe genelinde sivrisinek, karasinek, haşere ve larvaya karşı mücadele çalışmalarına hız verdi. İlçenin 10 mahallesinde ilaçlama çalışmalarına başlayan ekipler durgun sular, çöp konteynerleri, dere yatakları, şehir mazgalları, okul ve ibadethane çevrelerinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Avcılar halkının bu yıl sivrisineksiz bir yaz geçirmeleri için yoğun bir çalışma içine giren ekipler,
çalışmalarına yaz ayları boyunca aralıksız olarak devam edecek.

AVCILAR CADDELERİ IŞIL IŞIL

Avcılar Belediyesi sorumluluğu altında olan caddelerde elektrik direklerinin tamir ve bakımını yapıyor, yanmayan sokak lambalarını değiştiriyor. Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince belediyenin sorumluluk alanında olan caddelerde, direklerin bakım-onarım ve yenilenmesi ile yanmayan ampullerin değiştirilmesi çalışmaları devam ediyor.

Senay BADUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi