Avcılar Yeni Yıla Işıl Işıl Giriyor
Avcılar Belediyesi, Avcılarlıların 2016’ya coşkulu girmesi adına yeni yıl öncesi kent merkezinde yürüttüğü ışıklandırma çalışmalarını tamamladı. Her yıl olduğu gibi bu yeni yılın da aydınlık ve renkli kutlanması amacıyla, her gün binlerce Avcılarlının gelip geçtiği Marmara Caddesi, yeni yıl temalı süsler ve ışıklarla baştan son donatıldı. Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri tarafından yapılan çalışmaların sona ermesiyle birlikte yılbaşı kutlamalarının merkezi konumundaki Marmara Caddesi adeta ışıl ışıl oldu. Marmara caddesinde yapılan süslemelerde led aydınlatma kullanılarak harcanan elektrik miktarı da minimum düzeyde tutuldu.

Avcılar’da Yeni Yıla Coşkulu Kutlama
Avcılar halkı ile Avcılar’da yeni yıla girmek isteyenlerin huzur ve neşe içinde girmeleri için Avcılar Belediyesi tarafından Marmara Caddesi Belediye Meydanı’nda düzenlenecek yeni yıl etkinliği organize edilecek. Dj Negma ve Dj Feryal Aslan’ın müziklerinin yer alacağı etkinlikler ve sürprizlerle Avcılarlılar yeni yılı coşkuyla karşılayacaklar.

Avcılar Belediyesi Yılbaşına Hazır
Avcılar Belediyesi vatandaşların huzur ve güven içinde yeni yıla girmelerini sağlamak amacıyla gerekli hazırlıkları tamamladı. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan toprak, Avcılarlıların huzur ve güven içerisinde yılbaşı geçirmeleri için, başta zabıta olmak üzere tüm belediye ekiplerinin hazır olduğunu söyledi. Acı, tatlı anılarıyla dolu bir yılı geride bırakıldığını belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Umutlarla karşıladığımız yeni yılın, insanlık onuruna yaraşır, sağlıklı ve güvenli bir çerçevede, bolluğun paylaşıldığı bir dünya için yeni bir başlangıç olmasını diliyorum” dedi.

SENAY BADUR









 
Editör: Haber Merkezi