Akit TV’de Fatin Dağıstanlı’nın sunduğu Pazar Manşeti programında 24 Temmuz’da kılınacak olan Cuma namazı ile birlikte yeniden ibadete açılacak Ayasofya hakkında konuşulurken, konu hilafete geldi. 

''HİLAFET GELMELİ''

Programda hilafet çağrısı yapan Fatin Dağıstanlı, ‘’Bunun arkasına bir hilafet gelmeli. Çok iyi analiz ettiniz. Bunun hem siyasal hem ekonomik çok büyük bir getirisi olacak hem de ümmet ile ilgili bir getirisi olacak’’ dedi.  

''MÜSLÜMANLAR BİZİ SUÇLUYOR''

Dağıstanlı'nın söylemlerine katılan Musa Biçkioğlu ise buna cevap olarak, ‘’Hilafet ile ilgili şu sorundan da kurtulmuş olacağız. Anadolu özelinden bizim milletimiz ile ilgili söyleyeceğim şey önemli. Bir hilafet muessesemiz vardı der müslümanlar bizimle karşılaştıklarında, siz bu hilafet muessesesini evet taşıdınız, hakkını verdiniz ama yok ettiniz, ortadan kaldırdınız diye bir suçlama var bize yönelik. Bu suçlamadan kurtulmamızın zamanı geldi’’ diye söyledi.

BU SÖZLER TEPKİ ÇEKTİ

Programda söylenen bu sözlerin duyulmasının ardından ise birçok vatandaş konuyu sosyal medyaya taşıyarak söylenen sözleri yerden yere vurdu. İşte o paylaşımlar:

 

Editör: Haber Merkezi