CHP Avcılar ilçesinde parti binasında düzenlediği basın açıklamasında, ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü dönemde, Türk demokrasisine ve yasama organına katkıda bulunmak amacı ile milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

AKP TARİHTE Kİ YERİNİ ALACAKTIR

 CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Dr. Necdet Ayaydın yaptığı basın açıklamasında “Ben eski Avcılarlıyım ve CHP Avcılar İlçe Örgütünün üyesiyim. Bu nedenle 2015 Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Aday Adayı olduğumu bu salonda, sizlerle paylaşmayı daha uygun buldum. Öncelikle bir Sosyal Demokrat, Atatürkçü, çağdaş, hekim bir kişi olarak, Dr. Necdet Ayaydın olarak buraya gelip bana destek ve güç verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. CHP Parti tüzüğümüzde önseçim olabileceği gibi merkezi atamada mevcut, şunun bilinmesini isterim ki ben bir önseçim yapılmasını isterim. Örgüt emekçilerinin yani sizlerin belirleyeceği adaylıkların karşılık bulacağı inancını taşımaktayım. Baskının, şiddetin arttığı her türlü anti-demokratik kararların alındığı 2015 Türkiye’sin de AKP iktidarına son vermenin zamanı geldi ve geçiyor. Nasıl ki ,DYP-ANAP bugün yok iseler AKP’de tarihte ki yerini alacaktır” dedi.


“ÜRETKEN VE HALKLA İÇİÇE OLACAĞIM”

“Basınımıza, işadamlarımıza, yapılan baskı ve yıldırma politikaları iflas edecektir. Artık 2015 Haziran Milletvekilliği seçimleri Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Bu nedenle hep bir olacağız, diri olacağız ve çalışa çalışa kazanacağız. Ben buna şahsım ve ekibim olarak hazırım. Siz yol arkadaşlarımın da hazır olduklarını biliyorum ve bu beni daha da umutlandırıyor” diyen Ayaydın sözlerine şöyle devam etti; “Daha çağdaş, demokratik ve özgür bir Türkiye için CHP’ye bugün daha çok ihtiyaç duyulmaktadır. Bu durumu sokakta tüm işyerlerinde, fabrikalarda, üniversitelerde anlatmak, hepimizin asli görevi olmalıdır. Bu mücadelemiz inanıyorum ki CHP’yi iktidar Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapacaktır. Geçmiş yerel yönetim tecrübemi de kullanarak (2004-2014 Malatya Pötürge Belediye Başkanlığı) TBMM’de çalışkan, üretken ve halkla hep iç içe olacağıma inancım tamdır.”


Necdet Ayaydın’ı CHP Avcılar İlçe Başkanı Yüksel Can, bu aday adaylığı yarışında rakipleri olan CHP Avcılar İlçe eski Başkanı Bayram Acar ve Av. Hayri Yaman’ da yalnız bırakmadı. Avcılar Malatyalılar ve Cihangirspor Kulübü Başkanı Ednan Çoban, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanı Halim Bölükbaşı ve Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş ve çok sayıda partililer katıldı.

Senay BADUR-Kent Yaşam

 

Editör: Haber Merkezi