“ADAYLAR ÖNSEÇİMLE BELİRLENMELİ”

CHP İstanbul 3. Bölge’den milletvekilliğine aday olan Dr. Necdet Ayaydın, yaptığı açıklamasında “Ben eski Avcılarlıyım ve CHP Avcılar İlçe örgütünün üyesiyim. Bu nedenle 2015 Haziran ayında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olduğumu Avcılar İlçe binasında açıklamayı uygun buldum” dedi. Kendisini; “Sosyal Demokrat, Atatürkçü, çağdaş bir hekim” olarak tanımlayan bir kişi olarak, Dr. Necdet Ayaydın, adaylık belirlenmesi sürecinde Genel Merkez’in önseçim yapmasını istedi.



“ONLAR DA TARİHİN TOZLU SAYFALARINA GÖMÜLECEKLER”

“Baskının, şiddetin arttığı her türlü anti-demokratik kararların alındığı 2015 Türkiye’sin de AKP iktidarına son vermenin zamanı geldi ve geçiyor. Nasıl ki, DYP-ANAP bugün yok iseler AKP’de tarihte ki yerini alacaktır” diyen Ayaydın, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “AKP’lilerin her alanda yaptıkları baskı ve yıldırma politikaları iflas edecektir. Artık 2015 Haziran Milletvekilliği seçimleri Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Bu seçimlerde hep bir olacağız ve çalışa çalışa kazanacağız. Ben ve ekibim bu yolculuğa hazırız. Yol arkadaşlarımın, ilçemin, örgütümün ve partililerimin de hazır olduğunu biliyorum.




“ÖZGÜR TÜRKİYE CHP İLE GERÇEK OLACAK”

Dr. Necdet Ayaydın, daha çağdaş, demokratik ve özgür bir Türkiye için CHP’ye bugün daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Halka bu gerçeği çok iyi anlatmanın önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Ayaydın; “Geçmişte yerel yöneticilik geçmişim var.



2004-2014 Yılları arasında Malatya Pötürge Belediye Başkanı olduğum için edindiğim tecrübelerim var. Bu tecrübelerimle TBMM’de çalışkan, halkla iç içe olan ve üreten bir vekil olacağımı beni tanıyanlar çok iyi bilir. Buna benim de inancım tamdır” dedi.



Senay BADUR-Kent Yaşam
Editör: Haber Merkezi