Bağcılar Belediyesi tarafından ilçede yaşayan gençleri hayranı oldukları isimlerle bir araya getirilmesi hedefleri kapsamında hayata geçirilen “Gençlik Konserleri” kapsamında rap dünyasının önde gelen isimlerinden Sagopa Kajmer, Canbay ve Wolker Bağcılar’da ağırlandı. Rap müziğinin önde gelen isimleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’nda 20 bin kişinin katılımıyla unutulmaz bir konser gerçekleştirdi.

SANATÇILAR TAM NOT ALDI

Sahneye ilk olarak Bağcılarlı sanatçılar Vahap Canbay (Canbay) ile Umut Bolat (Wolker) çıktı. “Konserde değil mahallemizdeyiz” diyen ikili, “Fersah” ve “Çakı” başta olmak üzere tanınmış şarkılarıyla coşkulu dakikalar yaşattı. İlerleyen saatlerde ise SagopaKajmer (Yunus Özyavuz) yoğun alkış ve ışıklar eşliğinde sahnede yerini aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, muhteşem performansıyla gönülleri fethetti. Sagopa’nın eski yeni bütün şarkılarına eşlik eden hayranları unutulmaz bir gece yaşadı.

“GENÇLERİN İSTEĞİ ÜZERİNE BİR GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLEDİK”

Sanatçılara çiçek takdiminde bulunan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, her kesime hizmet etmenin mutluğu içerisinde olduklarını söyleyerek “Hizmetlerimizle gençlerimizin özellikle sosyal ve kültürel anlamda yetişmelerine destek veriyoruz. Bugün de onların isteği üzerine bir gençlik şöleni düzenledik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Gençler eğlenmeye devam. Daha güzel yarınlarda buluşmak üzere” dedi.Gençlik Konserleri ilerleyen günlerde yeni isimlerle devam edecek.KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi