“Bizler seçildikten sonra siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp, tüm halka hizmet etmek için çalışırız” diyen CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nden de, Bakırköy halkının beklediği hizmetleri yapmasını beklediğini söyledi.  

Başkan Kerimoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nden Bağcılar, Esenler, Esenyurt gibi ilçelere nasıl ki yol, cami, köprü, okul, belediye hizmet binası gibi kamu alanları yapıyorsa, aynı hizmeti Bakırköy için de yapmasını istedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a, Osmaniye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan adliyenin arkasındaki  Pazar alanıyla ilgili fonksiyon değişikliği taleplerini bizzat ilettiğini ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, İBB komisyonlarda bu konunun henüz görüşülmediğini fakat, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın kendisine şifai olarak söz verdiğini söyledi.

Topbaş’ın belediyenin ve kamu hizmet alanındaki binaların tamamının mali giderlerini üstleneceği yönünde de söz verdiğinin altını çizen Kerimoğlu, “Bizler belediye olarak, CHP’li ve AKP’li meclis üyelerimizle birlikte konunun takipçisiyiz. Lütfen Bakırköy halkı da, basın da konunun takipçisi olsun” diyerek kamuoyunu bilgilendirdi.

Selvi Sarıtaç

 

Editör: Haber Merkezi