CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği “Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı” Cumhuriyet’in 92’inci kuruluş yıl dönümünde binlerce kişinin katılımı ile kutlandı. CHP Bahçelievler, Bağcılar ve Güngören ilçelerinin de katıldığı yürüyüşe binlerce vatandaş katılırken bazı milletvekili adayları ve meclis üyeleri de katılanlar arasındaydı.


Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak, meşalelerle cadde boyunca yürüyen vatandaşlar, 350 metre boyunda ve 6 metre enindeki dev Türk bayrağı eşliğinde marşlar söyledi. Fener alayına Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’da eşiyle birlikte katıldı.

CUMHURİYET COŞKUSU KONSERLE DEVAM ETTİ

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan coşkulu yürüyüş, İncirli Caddesi boyunca devam etti. Bando eşliğinde marşların söylendiği fener alayı, Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde son buldu. Bakırköy Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Bayramı Gala Konserinde sahne alan Erdal Bayrakoğlu, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Daha sonra Leyla Gencer Opera Solistlerinin verdiği konserde Tenor Aykut Yılmaz da sahne aldı. İzleyiciler de söylenen şarkılara Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti.



Selvi Sarıtaç 

Editör: Haber Merkezi