İşsiz Kadınlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı





Fatih Gültekin Büyüközkan’ın açılışını yaptığı, 5 gün sürecek kermese, Büyükçekmece, Ataşehir, Bağcılar, Bahçelievler ve Merter gibi değişik ilçelerden de pek çok kişi katılarak ilgi gösterdi.

Kermeste tamamını kadınların yaptığı el emeği, göz nuru, Çocuk Gelişimi, El Sanatları, Giyim, Kişisel Bakım, Takı gibi daha pek çok ürün sergilenirken, tanıtımı ve satışı da yapılıyor.




Kermese katılan konuklara İşsiz Kadınlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde staj eğitimlerini yapan, Kocasinan Kız Teknik Anadolu Meslek Lisesi Yiyecek İçecek ve Gıda bölümü öğrencilerinin yaptığı yiyecek ve içeceklerde ikram ediliyor.



5 Nisan tarihine kadar sürecek kermes hakkında konuşan Dernek Yönetim Kurulu

Başkanı Fatih Gültekin Büyüközkan, kermese katılan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür ederek, “En büyük teşekkür el emeği, göz nuru ürünlerini sergileyen kadınlarımızındır” dedi.




“Birlikte sağladığımız imkanlarla düzenlediğimiz ve aralıklarla devam edeceğimiz sergimizde amacımız, hem kadınlarımıza bir gelir kapısı oluşmasına aracı olmak, hem de vatandaşlarımızın çoluk çocuğuyla rahatlıkla gelebileceği, ihtiyacını karşılayacağı, oturup çayını içerken bizlerde edindiğimiz yeni dostluklarla fikir alış verişi yaparak, birlikte yeni projeler üretmek” dedi.



Editör: Haber Merkezi