CHP Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, Kartaltepe Altan Erbulak Kültür Merkezi’n de sadece Bakırköylü Milletvekili aday adaylarını, örgüt üyelerine tanıtma amaçlı bir toplantı düzenledi.

Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve bazı Meclis Üyeleri'nin de katıldığı Bakırköylü Milletvekili aday adaylarını tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Celal Sevinç, ön seçim ve genel seçim için sandık kurullarını, seçim kurulunda görev yapacak olanları, çalışma ve eylem guruplarıyla beraber, mahalle birimlerini oluşturduklarının bilgisini verdi. Gecelere, yemeklere, kahvaltılara ve açılışlara gösterilen ilginin, ilçe etkinlik ve çalışmalarına da gösterilmesini isteyerek toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür etti.

Ön seçim kararını büyük bir sevinçle karşıladığını söyleyen İlçe Başkanı Celal Sevinç, parti içi demokrasi adına geç kalınmış, geçmişten gelen bir eksiklik olsa da, bu gün verilen kararın büyük bir adım olduğunu belirtti. 29 Mart’ta yapılacak ön seçimin partiye kattığı heyecan ve hareketlilikten dolayı memnuniyetini dile getiren Sevinç,  “Üye ben partimin sahibiyim diyecek. Sen karar mekanizmasında yoksan, seçme hakkını kullanamıyorsan, hiçbir şeye sahip falanda değilsin. Bu fırsat elimizdeyken, bunu bir demokrasi şölenine çevirip, yüksek katılımı sağlarsak, ki bunun için hepimiz seferber olacağız, inanın o zaman tüm demokrasi güçleri bizi konuşacaktır” dedi.

“Aday adayı tüm arkadaşlarım şunu bilsin, ilçe başkanı olarak benim ve yönetimimdeki arkadaşlarımızın adayısınız” diyerek konuşmasını sürdüren Sevinç “Gönül istiyorki 3. Bölgeden seçilecek milletvekillerinin biri değil, bir kaçı ilçemden olsun. Ama bu bir yarış. Örgütümüz emeği, liyakatı, temsiliyeti en iyi şekilde değerlendirip ilçemiz aday adaylarına sahip çıkacaktır. Bundan kuşkunuz olmasın” ifadelerini kullandı.

28 Mart’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun, Abdi İpekçi Spor Salonu’n da açıklayacağı “Seçim Bildirgesi” etkinliğine dikkat çeken CHP Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, ilçe binasından 10 otobüs kaldırılacağını ve seçim öncesi yapılacak olan bu büyük etkinliğe tüm örgüt üyelerinin katılması yönünde çağrı yaptı.  Sevinç, yerel seçimlerde yakaladıkları yüzde 70 oy oranının üzerine çıkmazlarsa, kendilerini başarılı bir ilçe olarak görmeyeceklerini ve bu açıdan büyük bir sorumuluk taşıdıklarını belirterek “Hep birlikte el ele, omuz omuza partimizi iktidar yapana kadar çalışacağız” dedi.

Toplantıda sırasıyla İbrahim Yener, Emine Gülizar Emecan, Hasan Ersoy, Yurdanur Kırıcı, Mehmet Ali Akalın, Mehmet Sait Yücel, Ali Muhittin Tığlı, Atalay Oğul, Kenan Zülaloğlu, Gökay Karabulut, Yakup Akyüz, Efkan Bolaç, Selçuk Biber, Muammer Özkoca , Esat Duman, Zeynep Keskingil, Ayşe Özgürbüz, Tülay Ateş, Bayram Ali Çeşmeci ve Arcan Yüksel konuştu.

Selvi Sarıtaç

 

Editör: Haber Merkezi