Türkiyeden gelen şehit haberleri üzerine kayıtsız kalmayan Bakırköylü mahalle muhtarları, Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı'nda yaptıkları basın açıklamasıyla terörü lanetledi.
Türk Bayrağı altında toplanarak terörü lanetleyen muhtarlar, bu günlerde kardeşliği her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu ifade ederek, vatandaşları sağduyulu olmaya davet ettiler. 

Mahallelerinde din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin yüzyıllardır komşuluk ilişkileri içinde dostça ve kardeşçe yaşanıldığını ifade eden Yenimahalle Muhtarı Nihat Şahin, "Bu birlikteliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez, yetmeyecek" dedi. 


Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize de geçmiş olsun dileklerini ileten muhtarlar, Türk Bayrağı ve Atatürk resmi üzerine "Terörü Lanetliyoruz" yazılı pankart açarak, bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. 
15 Mahalleden oluşan Bakırköy İlçesinin 14 Mahalle Muhtarı eyleme katılırken, Yeşilköy Mahalle Muhtarı Bülent Yurtsever'in eyleme katılmaması dikkat çekti. 

Selvi Sarıtaç 
Editör: Haber Merkezi