2014 yılında açılan ve kurulduğu günden bu yana çeşitli hobi kursları, geziler, konserler, kültür etkinlikleri, söyleşiler ve son olarak tamamı dernek üyesi olan Tiyatro Atölyesi ile adından sıkça söz ettiren Bakırköylüler Derneği’nin düzenlediği “Yaza Merhaba” gecesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Nurdan Erdiş, “Mutlu, sorunlarını çözebilen, birbirine sahip çıkan ve en başta birbirini sevgiyle kucaklayan Bakırköylülerin yaşadığı bir ilçe istiyoruz” şiarıyla yola çıktıklarını ve çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Erdiş, ilçenin kültür, sanat ve spor gibi etkinliklerine katkı sunmak, sakinleri arasında birliği ve dayanışmayı sürdürmek, değerlerine sahip çıkmak amacıyla kurdukları Bakırköylüler Derneği’nin, önce ülkesi sonrasında ise ilçesi için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduklarını söyleyerek, katılımcılara teşekkür etti.

Geç saatlere kadar devam eden gecede gönüllerince eğlenen katılımcılar, yapılan çekilişle çeşitli hediyeler kazandı. İzmir Marşı’nın söylenmesiyle son bulan gece de, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi