Küçükçekmece Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen yemekli toplantıya, AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Resul Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, AK Parti ilçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Aktaş, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ile birlikte Karadenizli STK Başkanları ve kanaat önderleri katıldı.

“BİZ YÜZYÜZE BAKACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Birbirimizden öğreneceğimiz ve göreceğimiz çok şeyler var. İnşallah biz belediye olarak da bu tür çalışmalara birlikteliklere devam ediyoruz. Gündemimizde seçimler var. 7 Haziran seçimleri Türkiye'de yapılan ne ilk ne de son seçimler olacak. Bundan sonrada seçimler olacak ama biz hep yüz yüze bakacağız, göz göze geleceğiz. Küçükçekmece’de çarşısını meydanını pazarını beraber kullanacağız. Cenazelerde bayramlarda yan yana geleceğiz. Bunun için 7 Haziran seçimlerinin İstanbul için Küçükçekmece için hayırlar getirmesini arzu ve niyaz ediyoruz. Küçükçekmece’yi beraberce yaşıyoruz” diye konuştu.

“KÜÇÜKÇEKMECE’DE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILDI”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ise ''Küçükçekmece’de yerel belediyecilik anlamında çok güzel şeyler yapıldı. Belediyemiz; hastanelerden yollara kadar kültür merkezlerinden, bilgi evlerine kadar çok güzel işler yaptı. Allah hepsine güç kuvvet versin. Bu güzelliklerin devamını diliyoruz inşallah ''dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Resul Kurt’un konuşmasının ardından Başkan Karadeniz katılımcıların sorularını yanıtladı.

Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi