Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Türkiye Ağrı Konfederasyon Genel Başkan Yardımcısı Ömer Yıldırım’ın oğlu Fırat Yıldırım, Zeynep Şafak ile görkemli bir düğün töreni ile dünyaevine girdi. Pazar günü Kocaeli Dilovası ilçesi Salon Dilara’da gerçekleşen törene katılım çok yüksek oldu. Düğünde Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak Türkiye Federasyon Dernek Başkanları ve siyasi ilçe teşkilat başkanları yanı sıra 30 kişi nikaha şahitlik yaptı. Ağrılıların akın ettiği düğünde Dilova Belediye Başkanı Hamza Şair, Yıldırım ve Şafak çiftinin nikahını kıydı.

DAVETLİLER SALONA SIĞMADI

İki katlı Düğün salonunda davetliler salona sığmadı. Ayakta kalan davetliler için başka bir salondan masalar ve sandalyeler taşındı. Düğündeki izdiham görüntüleri görenleri şaşkına çevirdi. 

YILDIRIM’A SEVGİ SELİ

Siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruşlarının da katıldığı düğün merasiminde Yıldırım ailesinin mutlu gününe sevgi seli gerçekleşti. İki bin ile üç bin arasında davetli törene katılım sağladı. Katılım gösterenler gelin ve damada bir ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Yıldırım, düğüne katılım gösteren tüm Ağrılılara, STK temsilcilerine, siyasi il ve ilçe başkanlarına ve yalnız bırakmayan akrabalarına tek tek teşekkürlerini sundu.   

Kent Yaşam gazetesi olarak genç çiftlerimize şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diler, Yıldırım ve Şafak ailelerini tebrik ederiz. ZEKİ ERDOĞAN

Editör: Haber Merkezi